2Për të gjithë ata të cilë than se punimet në rrugen e Gjegjanit ishin vetëm për fushatë elektorale.
Fushata dhe zgjedhjet kanë përfunduar, ndërsa puna vijon për realizimin e ëndrrës ton të përbashkët. Ecim sëbashku për të arritur me të miren për vendlindjen tonë, ndaj të cilës mjaft 4është abuzuar, aq sa është shkermoqur keqazi dhe besimi i qytetarve. Koha kur punohet vetëm në prag fushatash ka përfunduar, ashtu siç fjala e dhën duhet të bëhet realitet.