Ura e lagjes Vathaj në fshatin Dom, Njësia Administrative Gjegjan nuk do të jetë më rrezik për banorët e zonës. Punonjësit e Shërbimeve në Njësin Administrative Gjegjan tashmë janë drejt përfundimit të trasesë së re të kësaj ure, realizimi i të cilës ishte një porosi e veçantë e kryebashkiakut Gjonaj. Sot në fshatin Dom për të inspektuar punimet ishte dhe vetë administratorja e Gjegjanit,znj.Franga Jaku. Në Gjegjan gjatë kësaj periudhe do të realizohen një sër ndërhyrjesh në elementet infrastrukturor të fshatrave

puka-ura-2

puka-ura-1