1Puka përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit që organizohet në kuadër të festave të fundvitit në kryeqendrën e Europës, në Bruksel. Disa produkte nga Puka, Udhërrëfyesi turistik i Pukës i cili u2 mundësua në bashkëpunim me Projektin e Agroturizmit, të mbeshtetur nga USAID dhe Ambasada Suedese dhe të zbatuar nga CEED Albania, gjithashtu imazhe të Pukës turistike do të qëndrojnë në një shtëpizë të veçantë në 4qeder të Brukselit e cila vizitohet çdo ditë nga mijëra turist nga mbar Bota. Ecim së bashku për Puken që duam. Të gjithë nga pak i japim Pukës atë çfarë në të vërtet meriton. Për më tepër ndiqni vidion e mëposhtme.