Pas zjarrit që përfshiu banesen gjatë mesnatës së kaluar jemi prane familjes Përdeda në fshatin Luf. Një komision i ngritu për ktë rast po verifikon dhe dokumenton dëmet e shkaktuara si pasoje e këtij zjarri. Krahas ndihmës që do të jap bashkia ashtu siç parashikon ligji, jeni të lutur të gjithë të jepni kontributin tuaj ashtu siç gjithnjë e kan zakon pukjanët.