MBLIDHET SHTABI I EMERGJENCAVE NË BASHKINË E PUKËS

Nën drejtimin e kryetarit të Shtabit të Emergjencave, njëkohësisht nënkryetar i Bashkisë Pukë z.Astrit Kuçi, u mbajt sot mbledhja e Shtabit të Emergjencave në bashkinë e Pukës për të analizuar punen e kryer gjatë veres, por dhe masat e marra për të përballuar situatat emergjente që mund të shfaqen gjatë Vjeshtës, apo stinës së Dimrit.