ZHVILLOHET AKTIVITETI “SOFRA PUKJANE”

Bashkia e Pukës në bashkëpunim me një grup biznesmenesh organizoi sot “Sofren pukjane” një aktivitet i përvitshëm që rikthen në Pukë të gjithë ata të cilët janë larguar në Tiranë, apo qytete të tjera të vendit.

106 VJETORI I LINDJES SË MILLOSH GJERGJ NIKOLLA, MIGJENIT

Në kuadër të 106 vjetorit të lindjes së Millosh Gjergj Nikolla, MIGJENI, Pallati i Kulturës “Ndue Shyti” në bashkëpunim me Shkollen e Mesme “Sabah Sinani”organizuan në Sheshin “Terbuni” aty ku qendron dhe shtatorja e poetit të njohur, një veprimtari përkujtimore në nderim të kësaj figure të ndritur të letrave shqipe.