KRYEBASHKIAKU GJONAJ, ADMINISTRATES: ANGAZHIM MAKSIMAL NË SHËRBIM TË KOMUNITETIT

Nga sot të tre nënkryetarët e bashkisë do të jen në terren, pranë njësive administrative, ku do të ndjekin një sër çeshtjesh që do të ndikojnë kryesisht në përmiresimet infrastrukturore. Ky është urdhëri që ka lëshuar gjatë një takimi me administraten kryetari i bashkisë, z.Gjonaj teksa ka ftuar administratorët të ishin në lartësinë e duhur të detyrës për ti shërbyer komunitetit.

BASHKIA DHE POLICIA MASA KUNDER KULTIVIMIT TE BIMEVE NARKOTIKE.

Në kuadrin e planit operacional të Qeverisë shqiptar për luften kundër kultivimit të bimve narkotike, bashkia e Pukës në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Pukë zhvilloi një takim me specialistë të Policisë në njësitë administrative, punonjësit e shërbimit pyjor dhe kryepleqt e fshatrave në të gjithë territorin e bashkisë Pukë