URIMI I KRYETARIT TË BASHKISË PUKË, z.GJON GJONAJ ME RASTIN E KRISHTLINDJES, DREJTUAR TË GJITHË BANORVE TË BASHKISË PUKË

Të dashur vëllezër e motra pukjanë, ku do ndodheni!
Më lejoni që sonte në këtë natë të lajmit të mirë për mbar boten, të ndaj me ju urimin e përzemërt të Krishtlindjes, si një ngjarje e shpresës dhe besimit, për një botë më të mirë, për një Shqipëri më të mirë, e sigurisht për një Pukë më të mirë, ashtu sikurse të gjithë ne e ëndërrojmë.

PROMOVOHET UDHËRREFYESI I PUKËS

Bashkia e Pukës, në bashkëpunim me Projektin e Agroturizmit, të mbeshtetur nga USAID dhe Ambasada Suedese dhe të zbatuar nga CEED Albania, ka promovuar sot “Udhërrëfyesin e Pukës” i cili konsiderohet si çelësi për zhvillimin e turizmit në këtë zonë.