KRYEBASHKIAKU GJONAJ MBAN PREMTIMIN, SHERBIM 24 ORË NË QSH QELËZ

Kreu i bashkisë së Pukës,z.Gjon Gjonaj ka kurorëzuar sot përpjekjen disa mujore për kalimin në shërbim 24 orësh të Qëndres Shëndetesore në njësin administrative Qelëz.
Me këtë rast kryebashkiaku Gjonaj ishte sot në Qelëz, ku fillimisht zhvilloi një takim me drejtorin e Qëndres Shëndetesore, dr.Dodë Ndoka nga I cili kërkoj angazhimin total, jo vetëm në kalimin e Qendrës Shëndetesore me tre turne, por edhe në funksionimin e të gjithë Ambulancave të fshatrave.
Me tej kryetari Gjonaj I shoqëruar nga nënkryetari z.Mustaf Kopani dhe administratori , z.Gjergj Gega zhvilluan një takim me stafin infermjeror të Qëndrës Shëndetësore Qelëz, ku u kërkua angazhim maksimal në kryerjen e sherbimit me tre turne.

KRYEBASHKIAKU MBAN PREMTIMIN, HAP RRUGËN E VARREZAVE NË UKTH

Nga sot banorët e fshatit Ukth në Njësin Administrative të Qelzës do të ruajn vetëm si kujtim i të shkuarës, sakrificat e tyre në raste të ceremonive mortore për transportin drejt varrezave të fshatiti.
Kreu i bashkisë së Pukës, z.Gjon Gjonaj bëri realitet premtimin e dhënë për hapjen e rrugës auto nga qëndra e fshatiti drejt varrezave të Ukthit.

KRYEBASHKIAKU GJONAJ PRET NË NJË TAKIM ZYRTAR AMBASADORIN E BULLGARISË

Kreu i bashkisë Pukë, z. Gjon Gjonaj priti në një takim zyrtar Ambasadorin e Bullgarisë, Z.Dimitar Arnaudov.
Diplomati bullgar në Shqipëri teksa falenderoj kryebashkiakun Gjonaj për mikpritjen u shpreh se ishte njohur për resurset dhe zhvillimet që po ndodhin në zonen e Pukës si rrall në ndonjë vend tjetër të Shqipërisë, dhe ndaj kishte vendosur që të vinte ta shikonte më nga afër Puken.