KRYEBASHKIAKU MBAN PREMTIMIN, HAP RRUGËN E VARREZAVE NË UKTH

Nga sot banorët e fshatit Ukth në Njësin Administrative të Qelzës do të ruajn vetëm si kujtim i të shkuarës, sakrificat e tyre në raste të ceremonive mortore për transportin drejt varrezave të fshatiti.
Kreu i bashkisë së Pukës, z.Gjon Gjonaj bëri realitet premtimin e dhënë për hapjen e rrugës auto nga qëndra e fshatiti drejt varrezave të Ukthit.

KRYEBASHKIAKU GJONAJ PRET NË NJË TAKIM ZYRTAR AMBASADORIN E BULLGARISË

Kreu i bashkisë Pukë, z. Gjon Gjonaj priti në një takim zyrtar Ambasadorin e Bullgarisë, Z.Dimitar Arnaudov.
Diplomati bullgar në Shqipëri teksa falenderoj kryebashkiakun Gjonaj për mikpritjen u shpreh se ishte njohur për resurset dhe zhvillimet që po ndodhin në zonen e Pukës si rrall në ndonjë vend tjetër të Shqipërisë, dhe ndaj kishte vendosur që të vinte ta shikonte më nga afër Puken.

PËRKUJTOHET 5 MAJI, DITA E DËSHMORVE TË ATDHEUT

Bashkia e Pukës organizoj sot një sër veprimtarish në kuadër të 5 Majit, ditës së Dëshmorve të Atdheut. Veprimtarit përkujtimore nisen me montazhin muziko-letrar përgatitur nga artistët e Pallatit të Kultururës “Ndue Shyti”, ndërsa kreu I bashkisë z. Gjon Gjonaj priti në zyren e tij familjarë të Dëshmorve të Atdheut në zonen e Pukës.