NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Bashkia Pukë njofton të gjithë të interesuarit se hapet një vend pune, shkrues projektesh në gjuhen angleze.
Kriter: Të jetë diplomuar në fakultetin e gjuhëve të huaja.
Kandidati, kandidatja më e përshtatshe do ti nënshtrohet një trajnimi pranë Ambasadës së BE në Tiranë dhe më pas do të punoj pranë bashkisë si punonjës/e e projektit në fjalë

Të interesuarit të kontaktojne në inbox e faqes tonë për orjentime të mëtejshme
Ju faleminderit!
BASHKIA PUKË

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Bashkia Pukë njofton të gjithë të interesuarit se hapet një vend pune, shkrues projektesh në gjuhen angleze.

Kriter: Të jetë diplomuar në fakultetin e gjuhëve të huaja.
Kandidati, kandidatja më e përshtatshe do ti nënshtrohet një trajnimi pranë Ambasadës së BE në Tiranë dhe më pas do të punoj pranë bashkisë si punonjës/e e projektit në fjalë

Të interesuarit të kontaktojne në inbox e faqes tonë për orjentime të mëtejshme
Ju faleminderit!
BASHKIA PUKË

DEGJESE PUBLIKE, DATE 13 PRILL

Bashkia Puke ne kuader te hartimit te planit te menaxhimit te integruar te mbetjeve urbane me mbeshtetjen e programit per decentralizim dhe zhvillim lokal DLDP, ju fton diten e enjte me 13 prill ne oren 10.30,ne sallen e keshillit bashkiak Puke per degjesen publike te ketij plani jeni te mirpritur

pages-from-degjesa_puke-copy

Annual Marathon Registration

The marathon is a long-distance running event with an official distance of 42.195 kilometres (26 miles and 385 yards), usually run as a road race. The event was instituted in commemoration of the fabled run of the Greek soldier Pheidippides, a messenger from the Battle of Marathon to Athens.

Municipal Waste

Waste disposal may be restricted entirely via a disposal ban. The most common and widespread such standard is a prohibition on littering. Where a jurisdiction has authorized a specific place or system for trash collection, deposition or abandonment of trash elsewhere may be subject to civil or criminal penalties