Bashkia Pukë njofton të gjithë qytetarët pukjanë, pronarët e njësive tregtare dhe banorët e pallateve ku është bërë rikonstruksioni I fasadave të mbajnë larg duart nga fasadat e reja, pasi në të kundërt do të përballen me forcen e ligjit. Gjatë kësaj të hënë Policia bashkiak ka vendosur dy gjoba në vleren e 5000 lekve të rinjë ndaj atyre të cilët kan ndërhyr mbi fasadat e sapo përfunduara. Qëllimi I bashkisë nuk është ndërmarrja e sanksioneve, por ruajtja e fasadave. Të ndërar bashkqytetar kërkojmë mirkuptimin tuaj për ruajtjen e këtij investimi, pasi është një shërbim I vlefshëm për banesat apo bizneset tuaja. Fasadat me sistem kapot nuk lejojne vrima mbi ta, pasi kështu shkaktohet demtimi I këtij investimi të vlefshëm për qytetin e Pukës në përgjethësi e për shtëpit, apo bizneset tuaja në veçanti. Duke shpresua në mirkuptimin tuaj Ju falenderojmë për bashkëpunimin! Bashkia Pukë