NJOFTIM: SHTYHET SHPERTHIMI TEK FABRIKA E MIELLIT

Ju bëjmë me dije se Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka shtyr shpërthimin e kontrolluar për prishjen e objektit të ish Fabrikës së Miellit për në oren 15:00. Zona do të jetë e kufizuar që në oren 13:00. Faleminderit për mikuptimin!

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Bashkia Pukë njofton të gjithë të interesuarit se hapet një vend pune, shkrues projektesh në gjuhen angleze.
Kriter: Të jetë diplomuar në fakultetin e gjuhëve të huaja.
Kandidati, kandidatja më e përshtatshe do ti nënshtrohet një trajnimi pranë Ambasadës së BE në Tiranë dhe më pas do të punoj pranë bashkisë si punonjës/e e projektit në fjalë

Të interesuarit të kontaktojne në inbox e faqes tonë për orjentime të mëtejshme
Ju faleminderit!
BASHKIA PUKË

DEGJESE PUBLIKE, DATE 13 PRILL

Bashkia Puke ne kuader te hartimit te planit te menaxhimit te integruar te mbetjeve urbane me mbeshtetjen e programit per decentralizim dhe zhvillim lokal DLDP, ju fton diten e enjte me 13 prill ne oren 10.30,ne sallen e keshillit bashkiak Puke per degjesen publike te ketij plani jeni te mirpritur

pages-from-degjesa_puke-copy