Është inaguruar sot shëtitorja e qëndrës së njësisë administrative Gjegjan, një investim i bashkisë Pukë në të cilin u përfshin trotuare, ndriçimi bashkohor, vendqendrimi për udhëtarët, ndërtimi i hapsirave të gjelbërta dhe asfaltimi i rrugës nga qëndra në drejtim të Qëndrës Shëndetësore. Kreu i bashkisë, z.Gjon Gjonaj teksa uroj banorët për investimin tha se si ky premtim i bër realitet do te bëjmë realitet dhe premtimin që ai i dha sot banorve të kësaj zone për ndërtimin e Ujësjellesit të Gjegjanit.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm