Kreu i bashkisë Pukë, z.Gjon Gjonaj zhvilloi një takim për Reformen e Ujit, shpallur nga Qeveria Shqiptare. “Evitoni Lidhjet e paligjshme, shmangni abuzimet, dhe qendroni larg pijeve alkolike gjat orarit të punës”, ju drejtua kryetari i bashkisë Pukë vartësve në ndërmarrjen e Ujësjellës Kanalizime Pukë.  Për më tepër ndiqni vidion e mëposhtme.