Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit nisi sot punen për prishjen e objekteve që do i hapin rrugë investimit për rivitalizimin Rezervuarit dhe ndërtimin e Pedonales. Kemi arritur në këtë fazë pasi siguruam shpronësimet më të larta që mund të siguroheshin, ndërkoh që u asistuan pronarët për përgatitjen e të gjithë dokumentacionit për shpronësim. Sot ndoshta gjërat duken të dhimbshme por jemi të bindur se me përfundimin e investimit do na jepni të drejtë.

ikmt-puka-infocip

ikmt-puka-2-infocip

puka-ikmt-infocip