BASHKIA PUKE MERR MASA PËR SITUATËN E KRIJUAR NGA RESHJET E DËBORËS

Bashkia e Pukës ka angazhuar mjetet për mbajtjen hapur të rrugëve duke qenë se reshjet e Borës viojnë me intensitet.  Aktualisht në territorin e bashkisë Pukë nuk ka asnjë rrugë të paqarkullueshme, ndërkoh që në aksin nacional Pukë-Fushë Arrëz kemi kërkuar intensitet të punës nga ana e kompanisë që mirmban rrugen, pasi në disa pjëse rruga është e rreshqitshme, kjo nisur dhe nga ankesat e drejtuesve të mjeteve. Për më tepër shikoni vidion e mëposhtme.