106 VJETORI I LINDJES SË MILLOSH GJERGJ NIKOLLA, MIGJENIT

Në kuadër të 106 vjetorit të lindjes së Millosh Gjergj Nikolla, MIGJENI, Pallati i Kulturës “Ndue Shyti” në bashkëpunim me Shkollen e Mesme “Sabah Sinani”organizuan në Sheshin “Terbuni” aty ku qendron dhe shtatorja e poetit të njohur, një veprimtari përkujtimore në nderim të kësaj figure të ndritur të letrave shqipe.