NIS PUNA PËR NDËRTIMIN E SHETITORËS SË GJEGJANIT

Kreu i bashkise Pukë, z.Gjon Gjonaj mori pjesë në fillimin e punimeve për ndërtimin e shetitorës në qëndër të njësisë administrative të Gjegjanit.
Përme këtij investimi synohet të krijohet një mjedis funksional me një pamje të re për qytezen, ndërsa shmanget dhe rreziku për këmbësorët.

ZHVILLOHET PANAIRI I VJESHTËS NË PUKË

Në qytetin e Pukës u zhvillua Panairi i produkteve bujqësore, blegtorale, punimeve të dorës dhe gatimeve me produkte lokale. Organizimi i përvitshëm i Shoqatës “Agro Puka” i cili vjen për të dymbëdhjetin vit me radhë solli këtë vit fermer nga të gjithë zonat e bashkisë së Pukës dhe me gjërë.