KRYETARI GJONAJ INSPEKTON PËRFUNDIMIN E RRUGËS NË QERRET I VOGËL

Ashtu siç kishte premtuar kryebashkiaku i Pukës, z. Gjon Gjonaj, segmenti rrugor nga qendra e fshatit Qerret i vogël deri tek varrezat , por dhe shërbime të tjera në rrugen që lidh fshatin me qytetin e Pukës kanë përfunduar, duke lehtësuar sado pak jeten e banorve të fshatiti Qerret I vogël, të cilët përballeshin me mungesen e rruges drejt varrezave, por dhe me rrugen e shkatërruar në drejtim të Pukës.