Shembet me shperthim te kontrolluar ish-Fabrika e Miellit Puke. Ja pamjet e rrezimit te objektit.

Bashkia Puke, fale mbështetjes së Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit ka realizuar me sukses shembjen me shperthim te kontrolluar te ish-Fabrikes se Miellit. Objekti u evidentua si nje rrezik serioz për banorët e qytetit të Pukës.  Objekti i amortizuar deri në kufinjët e të pamundures për rikonstruksion ishte bëre rrezik për jeten njerzish, ndaj u arrit në këtë vendim që në kushtet dhe rrethanat e rastit në fjal ishte vendimi më i duhur.