Njoftim i rëndësishëm !

Të nderuar bashkëqytetar të bashkisë Pukë, nisur nga amortizimi I tejskajshem dhe rrezikshmeria që paraqet ndërtesa 10 katëshe e ish Fabrikës së Miellit, ju bëjmë me dije se Bashkia ka vendosur prishjen e saj, pasi ky objekt është në listen e objekteve pronë e bashkisë Pukë.