BASHKIA DHE POLICIA MASA KUNDER KULTIVIMIT TE BIMEVE NARKOTIKE.

Në kuadrin e planit operacional të Qeverisë shqiptar për luften kundër kultivimit të bimve narkotike, bashkia e Pukës në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Pukë zhvilloi një takim me specialistë të Policisë në njësitë administrative, punonjësit e shërbimit pyjor dhe kryepleqt e fshatrave në të gjithë territorin e bashkisë Pukë