PROMOVOHET UDHËRREFYESI I PUKËS

Bashkia e Pukës, në bashkëpunim me Projektin e Agroturizmit, të mbeshtetur nga USAID dhe Ambasada Suedese dhe të zbatuar nga CEED Albania, ka promovuar sot “Udhërrëfyesin e Pukës” i cili konsiderohet si çelësi për zhvillimin e turizmit në këtë zonë.

REAGIM I KRYETARIT TË BASHKISË PUKË, z. GJON GJONAJ

REAGIM I KRYETARIT TË BASHKISË PUKË, z. GJON GJONAJ
Të nderuar bashkqytetar të bashkisë Pukë!
Nisur nga zhurma mediatike lidhur me pasurin time, më lejoni t’ju garantoj se pasuria ime është ajo që ishte para se unë të isha kryetar I bashkisë Pukë me voten tuaj, gjë e cila pohohet edhe nga vetë ata të cilët trumpetojnë kapitalet e mija.

ZHVILLOHET AKTIVITETI “SOFRA PUKJANE”

Bashkia e Pukës në bashkëpunim me një grup biznesmenesh organizoi sot “Sofren pukjane” një aktivitet i përvitshëm që rikthen në Pukë të gjithë ata të cilët janë larguar në Tiranë, apo qytete të tjera të vendit.